Informatie over de Grebbepas

De Grebbepas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeente Renswoude. Benieuwd of u in aanmerking komt voor een Grebbepas? Vul uw gegevens in op de aanvraagpagina.

Ga naar het aanvraagformulier


 

 

Wat kunt u allemaal met de Grebbepas?

Op de Grebbepas staan tegoeden die u voor verschillende producten en activiteiten kunt gebruiken. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Hieronder ziet u welke regelingen er zijn. Klik erop om meer informatie te krijgen over de regelingen.


Hoe vraagt u een Grebbepas aan?

De Grebbepas kunt u het hele jaar door via onze website aanvragen. De Grebbepas voor het pasjaar 2023-2024 aanvragen kan tot en met 27 mei 2024.

Ga naar het aanvraagformulier


Hoe vindt u de leukste kortingsacties en tegoedbestedingen?

Het is mogelijk om het aanbod te filteren. Op de aanbodpagina kunt u kiezen voor een kortingsactie of tegoedbesteding, een categorie, een plaats, kenmerken en een leeftijdscategorie.

Er zijn drie leeftijdscategorieën:

Klik op een van de categorieën om het aanbod daarbij te bekijken.


Wat zijn de spelregels?

Om een aanvraag te doen voor de Grebbepas moet u 18 jaar of ouder zijn. De Grebbepas is alleen bedoeld voor inwoners van de gemeente Renswoude.

We kijken zorgvuldig of uw aanvraag voor de Grebbepas voldoet aan de voorwaarden. U krijgt binnen acht weken een e-mail, waarin we laten weten of uw aanvraag is goedgekeurd of afgewezen.

Ruilen en retour

Artikelen die u met de pas hebt gekocht, mogen alleen geruild worden voor een ander (onbeschadigd) exemplaar van hetzelfde artikel, of voor artikelen die evenveel kosten én binnen de regelingen vallen.

Bijvoorbeeld: u mag een computer niet ruilen voor een wasmachine die even duur is, maar wel voor een computer van een ander merk, die even duur is. Een woordenboek kunt u niet ruilen voor krasloten, maar wel voor een etui.

U kunt artikelen niet terugbrengen om er contant geld voor te krijgen.

Communicatie

Informatie over de Grebbepas sturen we via de mail. Daarom moet u uw e-mailadres doorgeven voor het aanmaken van een persoonlijk account. 

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Alle vergoedingen voor sport en cultuur voor kinderen lopen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wilt u een vergoeding voor sport of cultuur voor uw kind(eren) krijgen? Dan kunt u een aanvraag doen via de website van de Grebbepas. Bureau Minimaregelingen stuurt u een mail als uw aanvraag is goedgekeurd.


 

Heb je vragen over de Grebbepas?

Wij beantwoorden ze graag!